top of page
IMG_7295 2.jpg
Nele Schouteden

SoulGlow - Healing

"The light that guides you shines from within."

SoulGlow - Healing Sessie
Ontdek je essentie

MIJN MISSIE 

Mijn missie is om jou terug te brengen naar je essentie, je te helpen herinneren wie je werkelijk bent en samen blokkades op te ruimen, zodat je energie weer vrij kan stromen. Maar bovenal wil ik jou helpen om terug te leren voelen, om uit je hoofd te stappen en vanuit je hart te leven. Laten we samen ontdekken wat je echt nodig hebt.

WAT IS HEALING?

Healing wordt soms geassocieerd met het idee dat er iets kapot is en gerepareerd moet worden, maar dat is niet waar het echt om gaat. Healing gaat eigenlijk over het terugbrengen naar een staat van balans en heelheid, waar we oorspronkelijk vandaan komen. In essentie zijn we allemaal heel en verbonden met het universum.

Echter, vanaf het moment dat we geboren worden, dragen we al ballast mee uit vorige levens en generaties voor ons. Deze ballast kan zich vastzetten in ons fysieke en energetische systeem. Alsook traumatische ervaringen, stressvolle situaties en andere uitdagingen die we in dit  leven tegenkomen.

Tijdens een healing sessie help ik deze blokkades los te laten en de natuurlijke energetische stroom te herstellen, zodat zowel ons fysieke als ons energetische systeem weer in balans kunnen komen."

WAT KAN JE VERWACHTEN ?

"Als je voor een Soul Glow Healing sessie bij mij komt, stem ik me volledig af op jouw energie en behoeften. We beginnen altijd met een warme kennismaking, waarin ik graag hoor wat je hier brengt en waar je op dit moment mee worstelt. Van daaruit kijken we samen naar wat er nodig is.

Een belangrijk onderdeel van mijn sessies is het bewust maken van je energielichaam en het aanreiken van tools waarmee je thuis meer rust kunt vinden. We zetten samen een intentie, gebaseerd op jouw diepste verlangens, zodat we tijdens de sessie kunnen werken aan wat op dat moment het belangrijkst is voor jou.

Tijdens de sessies neem ik je mee op een innerlijkekunnen variëren in vorm, van lichaamswerk op de mat tot energetische healing op de tafel. Tijdens lichaamswerk begeleid ik je tijdens het los te laten van blokkades, zowel fysiek als energetisch, en leer ik je terug te voelen wat je echt nodig hebt. Ik werk met Reiki of TTC

Ik help je chakra's en je energielichaam in balans te brengen.

Soms werk ik met een extra tool, De biotensor om op deze manier blokkades op te sporen en los te laten.

 

Ik laat me volledig leiden door mijn intuïtie en gidsen, zodat ik precies kan geven wat jij op dat moment nodig hebt. Na de sessie reflecteren we samen en trekken we een orakelkaartje om de boodschappen van het universum te bevestigen.

WANNEER EEN SOULGLOW HEALING?

- Je vastloopt in het leven en op zoek bent naar richting en helderheid.
- Jij verlangt naar meer balans, innerlijke rust en welzijn in jouw dagelijks leven.
- Jij wilt je bevrijden van emotionele blokkades en stress die jouw groei en geluk belemmeren.
- Jij wilt je dieper verbinden met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie, zodat je beter kunt navigeren door het leven.
- Jij zoekt naar manieren om beter om te gaan met jouw emoties en stressvolle situaties.
- Jij wilt jezelf ontwikkelen en jouw ware zelf ontdekken, om een vervuld en authentiek leven te leiden.
- Jij bent op zoek naar fysieke, emotionele en spirituele genezing om jouw algehele welzijn te bevorderen.

- Jij zoekt naar een manier om los te laten vanuit jouw lichaam en niet vanuit jouw hoofd.

Als jij openstaat voor een holistische benadering van welzijn en heling, dan is een Soul Glow Healing sessie precies wat jij nodig hebt.

Heb je interesse in mijn aanbod maar weet je niet wat voor jouw geschikt is tijdens een deze Soul Glow healing kan alles aan bod komen, we bespreken dit voor de start waar jij je het beste bij voelt. En wat het beste bij jou past. 

Ik merk dat de meeste sessies 3 uur nodig hebben, zeker de eerste. 

Wanneer je je steeds meer op je gemak voelt en even ECHT kan loskoppelen van de dagelijkse sleur , mijn werkwijze leert kennen kan je ook dieper afzakken en meer loslaten. 

2 uur durende sessie 

Prijs: €150

3 uur durende sessie 

Prijs: €225

 

 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de energetische sessies? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. 

 

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en je te begeleiden op jouw innerlijke reis.

IMG_5357.JPG

De hele sessie met jou in de ochtend, cacaodrink als hartopener, de visualisatie, de gesprekken, de kaarten en de reiki behandeling, waren stuk voor stuk een eyeopener. Ik voel me precies weer in een hoger level. Ik ben je zo dankbaar dat jij me de sleutel hebt gegeven voor dit en nog zoveel meer! Jouw sessie’s zijn steeds persoonlijk en heel diepgaand 🙏 zo klaar voor wat er nu gaat komen ✨ bedankt ❤️

M.B.

bottom of page