top of page

di 21 mei

|

Inner Essence Journey ONLINE

ONLINE - Inner Essence Journey

Tijdens een inner essence journey krijgen we de mogelijkheid om diep in onszelf te duiken en onze innerlijke wereld te verkennen. We worden uitgenodigd om bewust te worden van onze patronen, overtuigingen en emoties die ons belemmeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ONLINE - Inner Essence Journey
ONLINE - Inner Essence Journey

Tijd en locatie

21 mei 2024, 19:00 – 20:30

Inner Essence Journey ONLINE

Gasten

Over het evenement

Een reis naar de kern van onszelf...

Een inner essence journey biedt ons de ruimte om te helen en te groeien op persoonlijk niveau. Het stelt ons in staat om oude wonden te helen, vastgehouden emoties los te laten en onszelf te bevrijden van negatieve overtuigingen. We krijgen de kans om dieper in contact te komen met onze innerlijke essentie, onze ware zelf, en te ontdekken wie we werkelijk zijn en wat we willen in het leven.

Door middel van een inner essence journey kunnen we onze uitdagingen aangaan en transformeren. We kunnen leren om beter om te gaan met stress en angst, ons zelfvertrouwen vergroten, positieve overtuigingen creëren en emotionele heling ervaren. We kunnen ons bewustzijn vergroten en inzicht krijgen in onszelf, waardoor we bewuste keuzes kunnen maken die in lijn zijn met onze ware essentie.

Een inner essence journey is een reis naar de kern van onszelf, waarbij we de mogelijkheid hebben om te groeien, te helen en te transformeren. Het is een krachtig hulpmiddel om de uitdagingen die we als mens tegenkomen aan te gaan en te overwinnen. Het stelt ons in staat om volledig te leven en te genieten van het leven dat we willen leiden.

Aangezien dit mijn eerst online Groepsjourney is , biedt ik dit eenmalig aan een zeer voordelig tarief aan €25

Je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Je ontvangt op 21 mei  een link waar je je kan aanmelden, ik hoef jou niet te zien. Wel van te voren even checken als je geluid het goed doet. Dan kan je lekker plaats nemen op een plekje waar jij ongestoord kan genieten van een journey. 

Ik leg bij de start eventjes uit wat we gaan doen, verder is het vooral luisteren en ervaren zonder verwachtingen ;-) 

Heb je nog vragen, neem gerust contact op met mij!

Liefs Nele 

Tickets

  • Inner Essence Journey - Online

    Bevestiging van je aankoop

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page