top of page

ma 23 okt

|

Online Ademreis

GRATIS Ontspannende Online Ademreis

Bewust worden van je ademhaling In de drukte waarin we nu allemaal leven is het vaak moeilijk om rust in ons zelf te vinden. Ademwerk is daarbij een van de meest effectieve en snelste manieren om de reactie van je zenuwstelsel te beïnvloeden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GRATIS Ontspannende Online Ademreis
GRATIS Ontspannende Online Ademreis

Tijd en locatie

23 okt 2023, 19:30 – 21:00

Online Ademreis

Gasten

Over het evenement

Bewust worden van je ademhaling 

In de drukte waarin we nu allemaal leven is het vaak moeilijk om rust in ons zelf te vinden. Ademwerk is daarbij een van de meest effectieve en snelste manieren om de reactie van je zenuwstelsel te beïnvloeden. Het is een krachtig instrument waarover je beschikt en waarmee je kunt leren om te gaan en weer rust in je systeem kan brengen. In deze ademreis wil ik jullie leren kennismaken met de kracht van ademhalen. Je gaat doormiddel van meditatie, bewust worden van je ademhaling. Daarna gaan we in een diepe ontspannende ademreis waarmee je jezelf helemaal tot rust kan brengen en heerlijk kan landen in je lichaam.

Wat gaan we doen? 

Ik leg je uit wat we gaan doen, hierna neem ik je mee in een begeleide meditatie en daarna volgen er verschillende ademhalingstechnieken die je helemaal tot rust brengen. Dit lekker van thuis uit waarna je daarna heerlijk  ontspannen deze zetel of je bedje in kan duiken ;-) 

Tickets

  • Online Ademreis

    Bewust worden van je ademhaling In de drukte waarin we nu allemaal leven is het vaak moeilijk om rust in ons zelf te vinden. Ademwerk is daarbij een van de meest effectieve en snelste manieren om de reactie van je zenuwstelsel te beïnvloeden. Het is een krachtig instrument waarover je beschikt en waarmee je kunt leren om te gaan en weer rust in je systeem kan brengen. In deze ademreis wil ik jullie leren kennismaken met de kracht van ademhalen.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page