top of page

wo 29 mei

|

Nele Schouteden

CacaoCeremonie & Sound Healing 29/5

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf, om helemaal thuis te komen in jouw ZIJN, in het NU, wil je ervaren wat de kracht van muziek voor je kan doen? Tijdens de soundhealing neem ik je mee op een diepe innerlijke reis, waarbij je je volledig mag overgeven en kunt ontspannen.

CacaoCeremonie & Sound Healing 29/5
CacaoCeremonie & Sound Healing 29/5

Tijd en locatie

29 mei 2024, 19:00 – 21:00

Nele Schouteden, Pastoorsdreef 18, 3950 Bocholt, België

Gasten

Over het evenement

Heb je behoefte aan een avond voor jezelf, om helemaal thuis te komen in jouw ZIJN, in het NU, wil je ervaren wat de kracht van muziek voor je kan doen? Tijdens de soundhealing neem ik je mee op een diepe innerlijke reis, waarbij je je volledig mag overgeven en kunt ontspannen. Een helende en inspirerende avond, zachtheid en heel veel liefde.

We beginnen de avond met een cacaoceremonie, waarna je mag gaan liggen en jezelf volledig mag overgeven aan de prachtige en helende klanken.

Bij Sound Healing worden geluiden en muziek zorgvuldig ingezet om een diepe staat van ontspanning te bereiken, terwijl tegelijkertijd helende trillingen resoneren in elke vezel van je wezen. Laat je meevoeren door de betoverende klanken en voel hoe spanningen worden weggesmolten, terwijl de energie in je lichaam vrijelijk kan stromen.

Onze sessies maken gebruik van verschillende crystal bowls, elk in verbinding met een specifiek chakra. Door op deze bowls te spelen, worden de energiepunten gereinigd en in balans gebracht, waardoor je innerlijke harmonie wordt hersteld. Het resultaat? Een diepe ontspanning, een gevoel van welzijn en een hernieuwde balans tussen lichaam en geest.

Deze avond is helemaal voor jou! Waarbij je even helemaal mag zijn, voelen en helen; heelheid mag ervaren. Na deze avond ervaar je ontspanning, ruimte en heel veel liefde

Ik kijk er enorm naar uit ✨

Liefs Nele 

Tickets

  • CacaoCeremonie & SoundHealing

    Verkoop eindigt op: 29 mei, 12:00

    Dit ticket is geldig voor een Kundalinin Awakening. Alles is aanwezig voor de groepssessie

    € 50,00
    +€ 1,25 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page