top of page

do 05 sep

|

Nele Schouteden

SoulGlow - Inner Essence - Zelfliefde 5/9

Inner Essence Journey Een reis naar de kern van onszelf... Deze sessie is het thema ZelfLiefde

SoulGlow - Inner Essence - Zelfliefde 5/9
SoulGlow - Inner Essence - Zelfliefde 5/9

Tijd en locatie

05 sep 2024, 19:00 – 21:30

Nele Schouteden, Pastoorsdreef 18, 3950 Bocholt, België

Over het evenement

Inner Essence Journey 

Een inner essence journey biedt ons de ruimte om te helen en te groeien op persoonlijk niveau. Het stelt ons in staat om oude wonden te helen, vastgehouden emoties los te laten en onszelf te bevrijden van negatieve overtuigingen. We krijgen de kans om dieper in contact te komen met onze innerlijke essentie, onze ware zelf, en te ontdekken wie we werkelijk zijn en wat we willen in het leven.

Door middel van een inner essence journey kunnen we onze uitdagingen aangaan en transformeren. We kunnen leren om beter om te gaan met stress en angst, ons zelfvertrouwen vergroten, positieve overtuigingen creëren en emotionele heling ervaren. We kunnen ons bewustzijn vergroten en inzicht krijgen in onszelf, waardoor we bewuste keuzes kunnen maken die in lijn zijn met onze ware essentie.

Een inner essence journey is een reis naar de kern van onszelf, waarbij we de mogelijkheid hebben om te groeien, te helen en te transformeren. Het is een krachtig hulpmiddel om de uitdagingen die we als mens tegenkomen aan te gaan en te overwinnen. Het stelt ons in staat om volledig te leven en te genieten van het leven dat we willen leiden.

Wat kun je verwachten? ​ 

We starten de ceremonie met het drinken van cacao en het zetten van intenties zodat je hart zich alvast kan openen en verzachten.

Daarna mag jij heerlijk gaan liggen en het enige wat je hoeft te doen is je overgeven aan de energie en de begeleide journey. De InnerEssence Journey is een innerlijke reis waarin ik je mee neem met mijn stem, muziek ,soundhealing en energie zodat je verbinding maakt met je essentie.  Je kan zo contact maken met alle versies van jezelf, met antwoorden op vragen of thema’s die in je leven spelen. De reis heeft een transformerende en helende werking en werkt op verschillende lagen:

Emotioneel; zoals huilen, lachen, frustratie, boosheid kunnen in de journey naar boven komen.  

Fysiek; er kan beweging vanuit het lichaam zelf kan ontstaan doordat de levensenergie weer stroomt. 

Cognitief; je kunt inzichten ontvangen over jezelf. 

Energetisch; je kunt energie voelen stromen met subtiele sensaties zoals tintelingen, warmte, koud in je lichaam of op bepaalde (chakra) punten.

Weet dat iedere InnerEssence Journey anders is! Je ontvangt, ziet, voelt, ervaart precies datgene wat je op dat moment hebt te ervaren. Soms zijn het kleine inzichten of gewoon rust en ontspanning en soms zijn het grote inzichten.

Liefs Nele 

Tickets

 • SoulGlow - Inner Essence

  Verkoop eindigt op: 05 sep, 15:00

  Dit ticket is de bevestiging van je inschrijving Alles is aanwezig voor de groepssessie

  € 65,00
  +€ 1,63 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page