top of page
IMG_7295 2.jpg
IMG_5368.JPG

SoulGlow - TTC®

"Talking To The Chakra's "

“Energy healing is the art of facilitating the body’s natural ability to heal itself by balancing and harmonizing the flow of energy within.”

Talking to the Chakra's -TTC®

“Talking to the Chakra’s (TTC®) is een gechannelde kosmische energie die liefdevol het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. Wanneer de chakra’s uit balans zijn, kunnen fysieke, mentale of emotionele klachten ontstaan. TTC helpt deze disbalans aan te pakken door specifieke punten aan te raken, wat het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert zonder trauma’s opnieuw te beleven. Dit ontspant het zenuwstelsel, bevordert de vrije energiestroom en creëert ruimte en rust in lichaam en geest.”

 

Wat zijn de voordelen?

 

TTC richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest en helpt je weer in contact te komen met je lichaam en veiligheid. Dit is cruciaal in tijden van toenemende burn-outs en depressies. TTC helpt verborgen emoties los te laten en stressgerelateerde pijn op te lossen. Door TTC kom je dichter bij jezelf, voel je beter wat bij je past, en kun je je hoogste potentieel leven doordat je weer de controle hebt en in je kracht staat.

 

Voor wie is TTC geschikt?

 

TTC is geschikt voor iedereen, van baby’s tot volwassenen. Het is effectief bij uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, onvruchtbaarheid en depressiviteit.

 

Baby’s, Kinderen & Pubers

 

Baby’s en kinderen zijn erg gevoelig voor energie en staan open voor energetische healing. TTC kan helpen bij stress, traumatische geboorte-ervaringen, slaapproblemen, onverklaarbare boze buien en nachtmerries. Het mooie van TTC is dat communicatie niet nodig is; het kind hoeft alleen maar ontspannen te liggen en de energie te ontvangen.

 

Voor kinderen en pubers die overprikkeld zijn, moeilijk slapen of vaak boze buien hebben, biedt TTC een oplossing zonder vermoeiende vragen. Het kind hoeft alleen maar te ontspannen.

Contra-indicatie: Zwangerschap, Hersenbeschadiging ( Epilepsie, Parkinson)

 

Disclaimer: TTC is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg.

 

Wat kan je verwachten?

 

Iedereen reageert anders op TTC, afhankelijk van wat er in het zenuwstelsel is opgeslagen. De meeste mensen ervaren sensaties en meer ruimte om te ademen. Het lichaam kan bewegen tijdens de sessie, maar dat gebeurt niet altijd meteen. Wennen aan de hoge frequentie van de energie kan tijd kosten.

 

Wat Anderen zeggen:

"Het heeft me weer ruimte in mijn hart gebracht en vertrouwen gegeven dat diepe emotie's er gewoon veilig kunnen & mogen zijn.Ik voel me meer verbonden met mezelf."

-

"Ik ervaar veel meer energie & positiviteit, ik ben terug mezelf sinds ik bij jou ben geweest. Echt! Ik kan weer voelen!" 

-

"Er is nog geen moment voorbij gegaan dat ik niet aan je dacht. Wat een ervaring heb ik toch meegemaakt. Het voelt goed en ik ben benieuwd naar meer! Ik durf het haast niet te schrijven maar ik heb eerlijkbaar ontspannen kaken, ik kon kon en vandaag al naar het toilet. Wat een opluchting al!  Ik ben zo dankbaar dat ik jou gevonden heb."

-​

"Na de sessie lag ik met een vredig gevoel van intens gelukkig zijn op je tafel. Ook vandaag voel ik me licht en energiek en heb ik het gevoel dat ik de pijn van het verleden heb losgelaten. Zo blij dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven. Dankjewel voor wie je bent en wat je doet."

 

SoulGlow TTC - Eén Sessie - (2u15min) €165

 

Inbegrepen:

 

    •    Kopje thee

    •    Kennismaking en uitleg

    •    Oefening om tot rust te komen, spanning te ontladen en intentie te zetten

    •    Orakelkaartje trekken

    •    TTC: je ligt op een behandeltafel, zowel op de buik als op de rug

    •    Eindigen met Reiki, ontspanning en integratie

    •    Nabespreking, check-in de volgende dag, en bereikbaar voor vragen

 

SoulGlow TTC - Traject van 3 sessies €450 (binnen 3 maanden)

 

Overweeg meerdere sessies voor diepgaandere en duurzamere transformatie. Met 3 sessies kun je werken aan het herstellen van je energetische balans, het opheffen van blokkades en het integreren van positieve veranderingen in je dagelijks leven. Door meerdere sessies kan je lichaam wennen aan de energie, waardoor je diepere lagen kunt loslaten en je comfortabeler voelt bij het loslaten van spanningen en oude patronen. Dit leidt tot een meer complete helingservaring en langdurige resultaten.

 

Kinderen

    •    0-12 jaar: €45

    •    13-18 jaar: €60

 

Vragen?

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de energetische sessies? Neem gerust contact met mij op. Ik sta klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

 

IMG_5357.JPG

De hele sessie met jou in de ochtend, cacaodrink als hartopener, de visualisatie, de gesprekken, de kaarten en de reiki behandeling, waren stuk voor stuk een eyeopener. Ik voel me precies weer in een hoger level. Ik ben je zo dankbaar dat jij me de sleutel hebt gegeven voor dit en nog zoveel meer! Jouw sessie’s zijn steeds persoonlijk en heel diepgaand 🙏 zo klaar voor wat er nu gaat komen ✨ bedankt ❤️

M.B.

bottom of page