top of page
IMG_7295 2.jpg
SoulGlowHealing.JPG

SoulGlow 

"The light that guides you shines from within."

SoulGlow - Traject 

 

Ontdek je innerlijke kracht met SoulGlow

 

Diep binnenin jou liggen alle antwoorden verscholen. Het is nu de tijd om te luisteren naar je innerlijke wijsheid, om te realiseren dat je beschikt over ongekende kracht – niet enkel in je fysieke wezen, maar ook in je mentale, emotionele en energetische zelf. Begrijpen dat je het vermogen tot zelfgenezing bezit.

 

Centraal staat het bewustzijn van je lichaam. Het betekent dichter bij jezelf komen, een diepere verbinding tot stand brengen tussen je hart en je hoofd.

 

Ik ben hier om je te leiden op deze innerlijke reis.

 Samen duiken we diep in je innerlijke wereld, waar het onbewuste bewust wordt, waar oude wonden kunnen genezen. Hier kunnen we opgekropte emoties, spanningen en angsten loslaten zonder veel woorden.

 

Ik leer je te voelen, niet alleen te denken.

 Samen herontdekken we vreugde, ruimte en vrijheid binnenin jou.

 

Dit persoonlijke 1-op-1 traject, beschikbaar voor zowel 3 als 6 maanden, is een geschenk aan jezelf. Het is de ultieme manier om eindelijk voor zelfliefde te kiezen en volledig te gaan voor je eigen beste versie.

 

Deze periode staat in het teken van ondersteuning, transformatie en persoonlijke groei. Samen zullen we op zoek gaan naar jou - naar jouw innerlijke kracht, jouw gewenste zelfbeeld en de prachtige ziel diep van binnen in jou verblijft.

 

We zullen werken aan het transformeren van je mindset, negatieve gedachten en piekeren naar positieve, ondersteunende gedachten. Je leert je richten op wat je wilt bereiken, zodat je je eigen realiteit kunt vormgeven.

 

Ik zal je begeleiden in het begrijpen van de energetische aspecten, hoe je jezelf kunt zuiveren en zowel fysiek als energetisch ruimte kunt innemen. Ook zullen we werken aan het luisteren naar en werken met je innerlijke stem, je intuïtie.

 

Wat ik extra belangrijk vind, is ons tweewekelijkse contact, waarbij we kunnen bellen en reflecteren over je voortgang en welzijn. Dit geeft ons de gelegenheid om je op een nog dieper niveau te ondersteunen.

 

Bovendien ben ik 7 dagen per week bereikbaar via Telegram, zodat we altijd in contact kunnen blijven en spontane activiteiten kunnen organiseren als dat jouw behoeften en wensen ondersteunt.

 

Gedurende deze 3 of 6 maanden zal ik aan je zijde staan, beschikbaar voor je, naast je en volledig toegewijd aan jou. 

Samen maken we deze reis om jezelf te ontdekken en je innerlijke kracht te vinden.

 

Sacred healing space

 

"In mijn Sacred Healing Space, hecht ik veel waarde aan een veilige basis. Hier hoef je niet alles te begrijpen of te overhaasten. Onze focus ligt op het doorvoelen, waarbij we ons laten leiden door wat zich op dat moment aandient. Ik creëer een warme, oordeelloze omgeving waar alles gewoon mag zijn. Hier mag je jezelf zijn en je reis van genezing omarmen.

 

Mijn begeleiding zal worden afgestemd op jouw specifieke behoeften, vragen en wensen.

 

Geen enkele sessie is hetzelfde.

 

Wat kan je verwachten?

 

- BRTT - Body Remembers Trauma Therapie

- TRB - Trauma Release Breathwork

- Ademcoaching

- Cacao ceremonie

- Energie Healing - Reiki

- Wandelssessies

- Rituelen

- Thuiswerkopdrachten

- Orakelkaarten

- Astrologie

- Journalling

- Kundalini Lichaamswerk

- Spiritueel sjamanisme

- Chakra healing

 

Dit aanbod is bedoeld om jou te helpen bij je reis naar zelfontdekking en persoonlijke transformatie, en ik ben toegewijd om je gedurende dit hele traject te begeleiden.

 

Ontdek Je Innerlijke Licht met SoulGlow

 

Waarom een SoulGlow-traject volgen?

 

- Leven vanuit je hart, minder vanuit je hoofd

- Persoonlijke groei

- Diepere verbinding met jezelf & anderen

- Het helpt je ontdekken en nastreven van je levensdoel en zingeving

- Makkelijkere beslissingen nemen

- Om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden

- Het kan bijdragen aan een betere fysieke gezondheid

- Voor emotioneel welzijn en heling.

- Om meer vreugde en zingeving in het leven te ontdekken.

- Voor een positievere mindset

- Om spirituele groei te verkennen.

- Voor persoonlijke begeleiding en aanpassing aan individuele behoeften.

- Omdat verandering tijd en betrokkenheid vereist.

- Voor langdurige transformatie, geen tijdelijke oplossing.

 

Als je overweegt om met mij te werken, beginnen we meestal met een kennisgesprek. Dit kan plaatsvinden in mijn praktijk of via telefoon, afhankelijk van jouw voorkeur. Tijdens dit gesprek zullen we elkaar beter leren kennen, zal ik meer vertellen over mijn aanpak, en zullen we samen bekijken hoe ik je het beste kan ondersteunen op basis van jouw behoeften. Van daaruit kunnen we beslissen of een langdurig traject aansluit bij jouw persoonlijke doelen en wensen."

In veel gevallen raad ik eerst een eenmalige sessie aan om te ervaren hoe onze samenwerking verloopt.

 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de energetische sessies? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. 

 

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en je te begeleiden op jouw innerlijke reis.

Nele .JPG

“Healing is embracing what is most feared; healing is opening what has been closed, softening what has hardened into obstruction, healing is learning to trust life.”

– Jeanne --

bottom of page