top of page
Reiki.JPG

Reiki Healin

“Reiki is the best vibration for helping someone to relax well and deeply. Relaxation is key to human health and recovery because it initiates our natural and innate healing abilities. It is when we are truly relaxed that true healing can take place.”

Energetisch helen - Reiki

Wat is Reiki? 

 

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

 

Door reiki wordt het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Het activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Deze zachte en kalmerende methode zorgt voor een evenwichtige balans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. 

Reiki geeft ontspanning, warmte, inzichten en het verhoogt de weerstand. Het is een moment voor aandacht voor jezelf.

 

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze universele levensenergie, waarbij hemel en aarde energie met elkaar worden verbonden. Deze energie is niet ván ons maar stroomt dóór ons en is bedoeld om ons gevoel en ons bewustzijn te ontwikkelen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit deze zones verminderen.

 

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene persoon voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet energie, kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen. Een Reiki-behandeling geeft je altijd wat je nodig hebt.

 

Wat mag je verwachten? 

 

 Bij aankomst mag je je schoenen uit doen en gaan we samen naar boven waar we een heerlijke ruimte gecreëerd hebben om te komen ontspannen. Heb je eventuele lichamelijke klachten dan mag je dit zeker melden, zodat we daar extra aandacht aan kunnen geven tijdens de behandeling. Wanneer je er klaar voor bent,  mag je met je kleding op de tafel gaan liggen. Je krijgt een lekker dekentje over je heen en een kussentje gevuld met bergkristallen over je ogen zodat je helemaal naar binnen kan keren. Voor ik start maak ik contact om een kanaal te mogen zijn voor de universele energie. Allereerst start ik met aanraking van de voeten, dan scan ik het lichaam en kan ik voelen welke zones eventueel meer aandacht nodig hebben. Door middel van handopleggingen op het lichaam van hoofd naar voeten of omgekeerd zal de energie kunnen stromen.  Je kan warmte, koude, tintelingen en stromingen voelen. Je kan ook inzichten krijgen of beelden en kleuren zien. Ook kan je een diepe ontspanning ervaren. De eerste keer weet je niet wat je moet verwachten en denk je nog veel na over wat je moet voelen of verwachten. Eigenlijk kan je het beste lekker gaan liggen, ontspannen, niets verwachten en alles op je af laten komen. Vooral genieten van de tijd die je helemaal neemt voor jezelf weg van alle drukte. Meestal kom je volledig ontspannen van de tafel en houdt dit gevoel nog enkele dagen aan. Je kan dus heerlijk nagenieten van dit kadootje aan jezelf. Weet dat er ook emoties kunnen los komen. Dit is helemaal normaal en het mag er allemaal zijn. 

Voor wie is het ?

Voor iedereen, jong en oud

Tarief?

Reiki ( 75min)

€75

Abonnement Reiki

Alles heeft integratie nodig, bij deze heb ik een abonnement samengesteld​

normaal €300 in het abonnement  €280

4 x Reiki             

 

Dit kan best opgenomen worden binnen 3 maanden.

IMG_5339.JPG
bottom of page