top of page
IMG_7295 2.jpg
IMG_5368.JPG

TTC®

"Talking To The Chakra's "

Talking to the Chakra's -TTC®

Wat is het?

"Talking to the Chakra's (TTC®) is een gechannelde kosmische energie die liefdevol het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van zowel fysieke als energetische aanrakingen. Wanneer de chakra's uit balans zijn, kunnen symptomen zich manifesteren in fysieke, mentale of emotionele klachten. Deze disbalans kan voortkomen uit spanning, stress of trauma's, die met behulp van TTC kunnen worden aangepakt.

Door het lichaam op specifieke punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld, wordt een signaal naar het brein gestuurd. Dit signaal activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor blokkades worden opgeheven. Het lichaam kan op deze manier ontladen, zonder het trauma te herbeleven. Het zenuwstelsel kan ontspannen en loslaten wat het al die tijd heeft vastgehouden.

Wanneer de energie weer vrij kan stromen, ontstaat er ruimte en rust, niet alleen in het lichaam maar ook in de geest."

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

TTC richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest en helpt om weer in contact te komen met het lichaam en daardoor ook met je veiligheid. Dat is erg belangrijk in een tijd met toenemende burn-outs en depressies. We realiseren niet hoeveel energie het kost om weggestopte pijn en spanning vast te houden.

TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress, lossen zich gemakkelijk op.

Door TTC komen we dichter bij onszelf, voelen we beter wat bij ons past (zoals relaties of werk). Wanneer we spanning en emotie loslaten, voelen we ons lichter en kunnen we ons hoogste potentieel leven, doordat we zelf weer de controle pakken en in onze kracht komen te staan.

Een TTC sessie helpt je om de verbinding te ervaren met je lichaam. Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle weer!

VOOR WIE IS TTC GESCHIKT?

TTC is zacht en daardoor voor vrijwel iedereen van elke leeftijd van waarde! Het is een heerlijke methode voor zowel baby’s (denk aan trauma bevalling, huil baby’s of reflux) als kinderen die moeilijk slapen, maar ook voor pubers die niet lekker in hun vel zitten. Daarnaast is het voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit.

BABY's , KINDEREN & PUBERS 

Baby’s en kinderen voelen al meer dan veel mensen denken.

Zij zijn erg gevoelig voor energie en staan erg open.

Hierdoor zijn ze zeer ontvankelijk voor energetische healing.

Baby's kunnen al stress ervaren voordat ze zijn geboren en ook de geboorte kan een traumatische ervaring voor hen zijn. Wanneer een baby veel huilt zonder een verklaarbare reden, kan het een teken zijn dat er iets mis is. Ook kinderen die moeilijk slapen, vaak onverklaarbare boze buien of nachtmerries hebben kunnen hier baat bij hebben. Het mooie van TTC is dat een baby of kind niet hoeft te communiceren.Het hoeft alleen maar ontspannen te liggen. Het hoeft alleen maar liefdevolle kosmische energie te ontvangen.

Ook kinderen en pubers zijn vaak overprikkeld en overvraagd waardoor ze niet lekker in hun vel zitten. Voor kinderen die bijv. overmatig nadenken, moeilijk slapen, vaak onverklaarbare boze buien hebben en nachtmerries hebben kan TTC ook een oplossing bieden. Het mooie hiervan is dat het kind niet hoeft te communiceren en dat het kind niet vermoeid wordt met vragen waar zij misschien geen antwoord op weten. Het hoeft alleen maar ontspannen te liggen.

 

Het is toegestaan voor één ouder om hierbij aanwezig te zijn zodat het kind zich veilig voelt mits het kind dit zelf ook wil.

De enige contra-indicatie is zwangerschap, dan kun je beter even wachten.

Disclaimer: TTC is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Iedereen heeft een andere reactie op tafel, want iedereen heeft andere ervaringen en dus wat anders opgeslagen in het zenuwstelsel. De meesten ervaren sensaties en bijvoorbeeld meer ruimte om te ademen.

Het kan zijn dat je lichaam beweegt, maar niet iedereen zal de eerste sessie bewegen. Je lichaam herkent de energie vaak in een split second, maar niet iedereen is al lichaamsbewust. Sowieso zal je lichaam mogen wennen aan de hoge frequentie, dat heeft wat meer tijd nodig dan je energieveld.

.

WAT ZIT HIER BIJ INBEGREPEN?

- Kopje Thee / Glaasje Cacao / Blauwe Lotus

- Kennismaking + uitleg

- Oefening om tot rust te komen, spanning ontladen en Intentie zetten + Orakel kaartje trekken

- TTC , je ligt op een behandeltafel, zowel op de buik al op de rug.

- Afhankelijk van wat zich aandient, werken met geluid, lichttaal, soundhealing, ...

- Na bespreken Check in volgende dag, en ik ben bereikbaar mocht je iets willen delen of heb je vragen.

TTC sessie 

(  2u)

€150 

Traject 3 sessies 

(3 x   +-2 u)

€399

Helen gebeurt niet in één dag, het vraagt om toewijding. Als je al meer over TTC weet of het al hebt ervaren hebt en het gevoel hebt dat je gecommitteerd aan jezelf wil werken dan kan dat. Door een traject te boeken kun je dieper gaan en aan grotere/meerdere thema's werken. Tevens is dit voordeliger dan het boeken van losse sessies.

 Kinderen 

0-5 jaar   €35

6-12 jaar €45

13 -18 jaar €60

 

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de energetische sessies? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. 

 

IMG_5357.JPG

De hele sessie met jou in de ochtend, cacaodrink als hartopener, de visualisatie, de gesprekken, de kaarten en de reiki behandeling, waren stuk voor stuk een eyeopener. Ik voel me precies weer in een hoger level. Ik ben je zo dankbaar dat jij me de sleutel hebt gegeven voor dit en nog zoveel meer! Jouw sessie’s zijn steeds persoonlijk en heel diepgaand 🙏 zo klaar voor wat er nu gaat komen ✨ bedankt ❤️

M.B.

bottom of page