top of page
Reiki.JPG

Nei Consult 

Blokkades opsporen en loslaten vanuit het onderbewuste.

Neuro emotionele integratie therapie

NEI-therapie, oftewel Neuro Emotionele Integratie therapie, is een vorm van energetische therapie die de emotionele oorzaken van zowel lichamelijke als mentale klachten aanpakt.

BIOTENSOR

Dit speciale meetinstrument helpt je om te begrijpen wat je onderbewustzijn, dat voor 95% je gedrag en emoties beïnvloedt, probeert te vertellen. Vaak zijn deze gevoelens niet bewust toegankelijk, maar de biotensor kan ze aan het licht brengen.

Door verstoringen in je energieveld op te sporen, laat de biotensor zien hoe je lichaam reageert op verschillende situaties. Het helpt je om te ontdekken of wat je denkt en voelt in overeenstemming is met je werkelijke emoties. Dit is belangrijk omdat we vaak niet direct bij onze echte gevoelens kunnen komen, waardoor we vast blijven zitten in bepaalde gedragspatronen of emoties.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je jezelf onbewust saboteert als een soort beschermingsmechanisme, bijvoorbeeld door te denken dat je nog niet klaar bent voor een nieuwe kans die op je pad komt.

NEI-SESSIE

Tijdens een NEI-sessie onderzoeken we samen wat jouw onderbewustzijn jou wil vertellen en waar je klachten vandaan komen. Dit doen we door middel van de biotensor, waarmee we communiceren met jouw onderbewustzijn. Door gerichte vragen te stellen, kunnen we emotionele blokkades opsporen en loskoppelen, waardoor klachten verminderen of verdwijnen.

Het mooie van NEI-therapie is dat dit proces praktisch en effectief verloopt, zonder dat je situaties opnieuw hoeft te beleven of eindeloos te praten.

Als cliënt hoef je alleen comfortabel te zitten, zonder fysiek contact; de biotensor doet het werk voor jou.

Is NEI ook iets voor mij?

Iedereen - van baby tot bejaarde - heeft kleine of grote emotionele blokkades en iedereen kan aan de slag met zijn of haar onderbewustzijn.

Waar kan een NEI sessie bij helpen?

Je hebt een fysieke klacht

Je zit niet lekker in je vel

Je hebt een (onvervulde) kinderwens

Je business loopt niet

Je bent onzeker of hebt last van angsten

Je kind slaapt 's nachts niet door

Je hebt alles maar genieten lukt niet

Overige emotionele en mentale klachten

 

Het kan zelfs preventief worden ingezet, om vroegtijdig eventuele blokkades te signaleren en aan te pakken.

Benieuwd naar wat NEI-therapie voor jou kan betekenen? Tijdens een consult zal ik op een nuchtere manier laten zien hoe het werken met energie positieve effecten voor jou en je gezondheid kan opleveren.

 

Neem gerust contact op om een afspraak te maken en samen aan jouw welzijn te werken.

IMG_5339.JPG
bottom of page