top of page
SoulGlowHealing.JPG

One Day -Kundalini - Awakening

"Jouw kundalini-energie heeft maar één doel, leven in dienst van het ware Zelf en de waarheid. Het niet-authentieke wordt gezuiverd uit je systeem. Zij maakt je leeg van de persoon die je denkt te zijn."

One Day - Kundalini - Awakening

Welkom bij de One Day Kundalini Awakening,

Een diepgaand en transformerend evenement dat de deur opent naar de kracht van je levensenergie. Tijdens deze dag bied ik twee intensieve Kundalini-sessies aan, omhuld door meditatievisualisaties en diepgaande activaties. Samen met een kleine groep van vier personen creëren we een betekenisvolle reis, inclusief een verzorgde lunch.

Kundalini Awakening, activeren we jouw opgeslagen levensenergie in je stuit. Tijdens deze sessies leiden we deze energie door blokkades, bevorderen we heling en herstellen we verbinding met hogere delen van onszelf. De krachtige intentie die we zetten, begeleidt ons in deze diepgaande ervaring, waarbij je groeiende mindfulness, innerlijke rust, creativiteit en intuïtie kunt verwachten.

De voordelen zijn veelzijdig, variërend van verbeterde gezondheid en stressbeheersing tot diepere connecties met het universum.

Het ontwaken van Kundalini brengt magnetisme in je leven, trekt de juiste mensen en kansen aan, en verbetert je besluitvorming.

 

De investering voor deze unieke ervaring bedraagt 155 euro per persoon.

Ontdek de datums bij de groepsessies.

Wil je deze sessie liever 1 op 1 of heb je graag meer informatie? 

Neem gerust contact op!

Ik sta klaar voor al je vragen.

 

bottom of page