top of page

ma 26 aug

|

Nele Schouteden

SoulGlow - Kundalini 26/8

Kundalini is de meest pure energie die er misschien wel is. Het staat los van ons ego. Het is ons allemaal gegeven, en het is de bedoeling dat we ons hier allemaal bewust van worden. Want als je Kundalini mooi stroomt, schenkt het je het allermooiste!

SoulGlow - Kundalini 26/8
SoulGlow - Kundalini 26/8

Tijd en locatie

26 aug 2024, 19:00 – 22:00

Nele Schouteden, Pastoorsdreef 18, 3950 Bocholt, België

Gasten

Over het evenement

Kundalini Lichaamswerk opent de deur naar levensenergie, bevordert zelfgenezing en hoger bewustzijn. verwijderd blokkades en voel je fysiek en mentaal gezond. Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie is essentieel. Geloof in je Kundalinikracht voor kracht en helderheid. Voordelen zijn onder meer mindfulness, creativiteit, stressbeheersing, fysieke en mentale gezondheid, verbondenheid met het universum, en magnetisme voor positieve veranderingen in het leven. Ervaar directe en langdurige effecten na een Kundalini-sessie. Ontdek de voordelen van bewustwording en heling.

Sound Healing

Stap in een wereld van diepe ontspanning en innerlijke rust met onze Sound Healing sessies. Ervaar de kalmerende kracht van geluid en muziek terwijl je lichaam en geest worden omhuld door een symfonie van fijne klanken en trillingen.

Bij Sound Healing worden geluiden en muziek zorgvuldig ingezet om een diepe staat van ontspanning te bereiken, terwijl tegelijkertijd helende trillingen resoneren in elke vezel van je wezen. Laat je meevoeren door de betoverende klanken en voel hoe spanningen worden weggesmolten, terwijl de energie in je lichaam vrijelijk kan stromen.

Onze sessies maken gebruik van verschillende crystal bowls, elk in verbinding met een specifiek chakra. Door op deze bowls te spelen, worden de energiepunten gereinigd en in balans gebracht, waardoor je innerlijke harmonie wordt hersteld. Het resultaat? Een diepe ontspanning, een gevoel van welzijn en een hernieuwde balans tussen lichaam en geest.

Het primaire doel van Kundalini energie is het opwekken van het volledige potentieel van het menselijke bewustzijn in elk individu

Mijn doel is jullie te voorzien van een heerlijke verbindende groepssessie. Waar we samen de magie van de energie mogen ontdekken.

Dit allemaal in een warme, veilige en geborgen omgeving. Waar alles kan en mag zijn zonder oordeel ✨Enkele aandachtspunten op de dag van de kundalinisessie:

× Indien geen avond eten of heel licht eten

× Na de sessie voorzie ik kleine hapjes er is ook water aanwezig 

× Drink vandaag geen alcohol 

× Kleed je in laagjes, energie kan zowel koude als warme geven

× Er speelt luide muziek

× contraindicaties: 

Meer info over contra-indicaties vind je hier

Bedenk reeds een intentie die je meeneemt in jouw sessie 🐍 

Ik kijk er enorm naar uit ✨

Liefs Nele 

Tickets

 • Kundalini Awakening 26/8

  Verkoop eindigt op: 26 aug, 06:30

  Dit ticket is geldig voor een Kundalinin Awakening. Alles is aanwezig voor de groepssessie

  € 65,00
  +€ 1,63 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page