top of page

Mijn Aanbod

Welkom bij Soul Glow, waar ik je begeleid op jouw unieke reis naar binnen. Met mijn aanbod van individuele sessies, trajecten, circles en retraites, creëer ik een veilige ruimte waar heling , verbinding en groei kunnen gedijen. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke begeleiding, verbinding met gelijkgestemden of een diepgaande retraite .

Ontdek Jouw Essentie 

SoulGlow Healing - Individuele Sessies

(klik op de naam voor uitgebreide info)

SoulGlow Healing 

Intuïtieve sessie, hier kan alles aan bod komen, we kijken wat jij op dat moment nodig hebt 

BRTT®  & TRB® - Body Remembers Trauma Therapie & Trauma Release Breathwork

Lichaamswerk en ademwerk 

TTC®- Talking To The Chackra's 

Activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Kundalini Lichaamswerk

Activeer jouw levens energie 

Inner Essence Journey

Een reis naar de kern van onszelf..

Reiki 

Herstelt de harmonie tussen lichaam en geest

Soul Glow - Transformation ( individueel  traject)

Voor diegenen die op zoek zijn naar een diepere, meer gestructureerde reis, bied ik individuele trajecten aan. Deze trajecten combineren verschillende technieken en benaderingen over meerdere sessies om je te helpen lagen van blokkades af te pellen en je ware zelf te ontdekken. Ook ben ik gedurende het hele traject beschikbaar voor jou!.

 

SoulGlowCircles - Groepssessies 

Mijn groepssessies zijn ontworpen om je te verbinden met anderen die op dezelfde reis zijn. Deze sessies creëren een liefdevolle en warme omgeving waarin je kunt leren, groeien en helen samen met gelijkgestemde zielen.

 

Dit zijn ongeveer 3 uur durende sessies er worden er meerdere per maand georganiseerd, alle aankomende sessies kan je hier terug vinden

 

SoulGlow Journeys -  Retraite(s)

Ik organiseer regelmatig evenementen, zoals Soul Glow One Day Of Soul Glow Journey, die je de kans bieden om een hele dag of meerdere dagen te besteden aan zelfontdekking en heling. Elk evenement heeft een uniek thema en biedt een mix van cacaoceremonies, ademwerk, lichaamswerk en energetische reizen.

Heb jij vragen, neem gerust contact op met mij!

Liefs Nele

 

Wandeltherapie .JPG
bottom of page